Sleuteltechnologieën (KETs)

Op dinsdag 14 november vindt bij de Hogeschool van Amsterdam in het Jakoba Mulderhuis de tweede editie van het Netwerkevenement Sleuteltechnologieën plaats. Ben je geïnteresseerd in praktijkgericht onderzoek in en met sleuteltechnologieën door hogescholen en andere partijen?

Meld je aan!

De Nationale Technologie Strategie

Het overkoepelende thema voor het Netwerkevenement is de Nationale Technologie Strategie. Naast een spreker rondom dit thema bieden krijgen verschillende lectoren en de lectorenplatforms een podium om hun ervaringen te delen. Het thema op 14 november is de Nationale Technologie Strategie.

Koen Vermeer, programmamanager bij Holland High Tech en coördinator van de Kennis en Innovatie Agenda Sleuteltechnologieën, licht deze strategie toe. Nanda Piersma (#lector Responsible IT, HvA) geeft een presentatie over AI en ICT. Nelleke Kreike (lector Green Biotechnology, Hogeschool Inholland) geeft inzicht in DNA en veredeling. Daarnaast houden onderzoekers van hogescholen pitches over samenwerkingen en projecten.

Doelgroep

De primaire doelgroep van deze netwerkbijeenkomst is lectoren. De bijeenkomst staat open voor iedereen met interesse in het praktijkgericht onderzoek, binnen en buiten de hogescholen.

Sleuteltechnologieën (KETs)