Innovatiemissie Taiwan: Geïntegreerde Fotonica, Advanced Packaging en Quantum Technologie

Agenda

2 september 2024 - 6 september 2024
Taiwan

Innovatiemissie Taiwan: Geïntegreerde Fotonica, Advanced Packaging en Quantum Technologie

Bent u actief op het gebied van geïntegreerde fotonica, advanced packaging van halfgeleiders of quantum technologie, en heeft u interesse om met ons de kansen en ontwikkelingen van deze sleuteltechnologieën in Taiwan te verkennen? Ga dan mee met deze innovatiemissie naar Taiwan van 2 tot en met 6 september 2024.

Doelen

  • Het versterken van de relaties met (potentiële) partners voor gezamenlijk onderzoek, ontwikkeling en commercialisatie van technologische innovaties op het gebied van productie van fotonische chips, advanced packaging, heterogene integratie en chiplet technologie, compound halfgeleider materialen, en quantum technologie.
  • Het intensiveren van de bilaterale samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen.
  • Het verder ontwikkelen van bilaterale regelingen en programma’s ter ondersteuning van de samenwerking.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert de missie in nauwe samenwerking met PhotonDelta. Deadline voor registratie is 15 mei 2024.

Meer informatie en registratie

 

Meld je aan voor de KIA ST nieuwsbrief

 

Programma's

Door de globalisering gaan innovatieprocessen sneller dan ooit, en hierop inspelen vraagt veel kennis en handelingsvermogen. De sleuteltechnologieën in onze Kennis- en Innovatie Agenda zijn breed toepasbaar en altijd in ontwikkeling. Wij spelen in op de voortgang via onze actuele programma's.

Bekijk de programma's