Holland High Tech Paviljoen op SEMICON Taiwan  2024

Agenda

4 september 2024 - 6 september 2024
Taiwan

Holland High Tech Paviljoen op SEMICON Taiwan 2024

SEMICON Taiwan is het meest invloedrijke halfgeleiderevenement in Taiwan en heeft in de 27-jarige geschiedenis records qua omvang bereikt, 700 exposanten aangetrokken, in totaal 2.450 stands gebruikt en meer dan 20 internationale forums georganiseerd. Dit jaar worden acht belangrijke industriële thema's onder de aandacht gebracht, zoals geavanceerde productie, heterogene integratie, samengestelde halfgeleiders, autochips, slimme productie, duurzaamheid, cyberveiligheid van halfgeleiders en personeelsbestand.

SEMICON Taiwan is een van de beste zakelijke matchingplatforms voor veel bedrijven, met als doel niet alleen technologische grenzen te verleggen, maar ook innovatie in verschillende soorten technologieën naar voren te brengen. Voor halfgeleiderspelers die nauw verbonden zijn met de mondiale toeleveringsketen is SEMICON Taiwan ook een uitstekende gelegenheid om de nieuwste oplossingen te presenteren, terwijl het voor bezoekers een must-visit is om in korte tijd te leren kennen wat er nieuw is van duizenden exposanten.

Participatie en kosten

High Tech NL organiseert wederom een Holland High Tech Paviljoen tijdens de SEMICON Taiwan beurs. Dit jaar vindt de tentoonstelling plaats van 4 tot en met 6 september in Taipei, Taiwan. High Tech NL nodigt je uit om deel uit te maken van deze beurs. Bijdrage voor deelname bedraagt € 2.500,- (ex BTW), er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar. Het paviljoen wordt verzorgd wij in samenwerking met Silicon Saxony en NL Office Taiwan.

Meer informatie

Meld je aan voor de KIA ST nieuwsbrief

 

Programma's

Door de globalisering gaan innovatieprocessen sneller dan ooit, en hierop inspelen vraagt veel kennis en handelingsvermogen. De sleuteltechnologieën in onze Kennis- en Innovatie Agenda zijn breed toepasbaar en altijd in ontwikkeling. Wij spelen in op de voortgang via onze actuele programma's.

Bekijk de programma's