Techcafé: van hightech idee naar succesvolle business

Agenda

20 juni 2024, 15:30 - 18:00
Mikrocentrum, Veldhoven (NL)

Techcafé: van hightech idee naar succesvolle business

Het hebben van een goed idee voor een hightech product biedt zeker geen garantie voor succes. Je ziet misschien de prachtige bergen aan de horizon, maar tussen jou en die bergen ligt een lange en gevaarlijke "death valley". Slechts enkelen komen daar doorheen. Onze tafelgasten zijn erin geslaagd, en we gaan bespreken hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen. Interessante inzichten worden gedeeld met het publiek van het Techcafé. Bovendien kunnen inzichten en meningen vanuit de zaal de discussie verlevendigen.

Programma & Locatie

  • 15.30 uur: Inloop
  • 16.00 uur: Talkshow
  • 17.00 uur: Netwerkborrel
  • Locatie: Mikrocentrum, de Run 1115, Veldhoven
  • Deelname is gratis

Meer informatie over de tafelgasten volgt zo snel mogelijk.

Meer informatie & Aanmelden

Techcafé

Het Techcafé is de centrale ontmoetingsplaats voor professionals in de hightech- en maakindustrie. Of je nu een ingenieur, ontwerper, ondernemer of student bent, het Techcafé biedt je de kans om te netwerken, ideeën uit te wisselen en meer te leren over de nieuwste ontwikkelingen in de industrie. Elke editie staat er één hoofdthema centraal. Experts delen tijdens de talkshow hun kennis om te inspireren en nieuwe ideeën te stimuleren en te implementeren in organisaties. Het Techcafé wordt georganiseerd door DSPE en Mikrocentrum.

 

Meld je aan voor de KIA ST nieuwsbrief

 

Programma's

Door de globalisering gaan innovatieprocessen sneller dan ooit, en hierop inspelen vraagt veel kennis en handelingsvermogen. De sleuteltechnologieën in onze Kennis- en Innovatie Agenda zijn breed toepasbaar en altijd in ontwikkeling. Wij spelen in op de voortgang via onze actuele programma's.

Bekijk de programma's