ESI Symposium 2024

Agenda

16 april 2024, 09:00 - 17:30
Theater De Schalm, Veldhoven (NL)

ESI Symposium 2024

Digital transformation, paving the way forward

Na decennia waarin de complexiteit van producten is blijven toenemen, lijkt er geen teken van enige vertraging te zijn. Dit is precies de kern van het werk dat TNO-ESI doet. In deze moderne samenleving is digitale transformatie een relevanter onderwerp dan ooit. De manier waarop bedrijven worden geleid, is fundamenteel veranderd door de digitaliseringsstroom, waaronder de opmars van AI, digitale twinning, mass customization en diverse andere onderwerpen die de complexiteit van producten steeds verder vergroten. 

Het TNO-ESI Symposium vindt plaats op 16 april 2024, met lezingen van interessante keynote sprekers uit zowel de academische wereld als het bedrijfsleven.

Programma

Op het programma staan de twee keynote sprekers. Daarnaast zijn er 2 x 2 parallelsessies, een innovatiemarkt met diverse demonstraties, een postersessie en volop mogelijkheden om te netwerken.

  • Academische keynote: Dr.Ir. Mieke van der Bijl-Brouwer, Associate Professor aan de Factulteit Industrial Design Engineering, Technische Universiteit Delft
  • Industriele keynote: Jeannine Peek, Managing Director Capgemini Nederland en boegbeeld Topsector ICT

Practische details

  • Datum: Dinsdag 16 april 2024
  • Locatie: Theater De Schalm, Veldhoven
  • Tijden: 09.00-17.30

Meer informatie & registratie

 

Meld je aan voor de KIA ST nieuwsbrief

 

Programma's

Door de globalisering gaan innovatieprocessen sneller dan ooit, en hierop inspelen vraagt veel kennis en handelingsvermogen. De sleuteltechnologieën in onze Kennis- en Innovatie Agenda zijn breed toepasbaar en altijd in ontwikkeling. Wij spelen in op de voortgang via onze actuele programma's.

Bekijk de programma's