Life science and biotechnologies Nanotechnology Chemical technologies

NWO organiseert tussen 6 mei en 28 juni collaboratieve workshops voor de veertien thema’s in de NWA-ORC 2024. Tijdens de workshops maak je kennis met onderzoekers en partijen die geïnteresseerd zijn in een specifiek thema en verken je kansen om onderzoeksideeën te combineren. Deelnemers krijgen inzicht in wie geïnteresseerd is een aanvraag te ontwikkelen en welke consortia ontstaan.

Lees verder

Voor wie?

Het startpunt van de collaboratieve workshops vormen de ingediende initiatieven. De workshops zijn daarnaast toegankelijk voor iedereen die een bijdrage denkt te willen leveren aan onderzoek naar het centrale thema.

Goed om te weten: de beoogde hoofdaanvrager dient bij beide collaboratieve workshops van het betreffende thema aanwezig te zijn, of een vervanger afvaardigen. De voertaal tijdens de workshops kan Nederlands of Engels zijn, afhankelijk van de voorkeurstaal van de deelnemers van de desbetreffende workshop.

Data en locatie

Voor ieder van de veertien thema’s worden er twee opeenvolgende workshops georganiseerd. Deze zullen in de middag plaatsvinden (tussen 12.30 en 17.30 uur). 

De workshops zullen allemaal plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht.  

Relevante thema's

Life science and biotechnologies Nanotechnology Chemical technologies